דע את - כלליים
דע את חלקך-ותן חלקנו כשבאים לברר בראשית כניסה לתהליך על מנת להשיג דבר מה, נצרך בראשית הדברים, שיהיה לאדם ברור מה הוא מחפש, ולפחות שיהיה לו ברור בחלקו מה המניע המשך »
דא את אמונתך הרמב"ם חיבר י"ג עיקרים הנאמרים בכל יום בברכות השחר ובשבת ויו"ט לאחר התפילה. השירים "אדון עולם" ו"יגדל" מבוססים על עיקרים אלה. בפירוש המשך »
דע את ביתך הנקודה המרכזית של הסדרה היא המבט של התורה על אהבת בני זוג ונישואין. אנו עלולים לצמצם את הפוקוס שלנו - לאהוב את מה שהוא דומה לנו או את מה המשך »
דע את ביטחונך אוסף של שיעורים בנושא של ביטחון מכל סוגי שיעורים של הרב המשך »
שיעורים המפרטים כיצד להגיע למהות שלך צעד אחר צעד.
המשך »דע את גופך לאחר שעורים רבים על גילוי החלקים הרוחניים והפנימיים שבאדם, הרב מסביר בסדרה זו כיצד מערכת הגוף הגשמית מתלבשת על המערכות הרוחניות של גוף האדם המשך »
דע את ילדיך סידרה זו היא בעיקר אודות הטיפול בצרכים האמוציונליים והנפשיים של ילדינו. אנו עלולים לשים לב על בריאותם הפיזית והגופנית, אבל לעתים קרובות המשך »
דע את כוחותיך מבאר הרב בעמקות מיוחדת את מציאות של כל שבעים כוחות בנפש לפי רבינו הגר"א על הפסוק בישעיה (י"א) Based on the verse in Isaiah the Vilna Gaon המשך »
דע את ליבך בקהלת רבה סוף פ"א, מונים חז"ל רשימה של כוחות הנמצאים בלב. אם הבנתנו הפשוטה היא שהלב הוא משכן רצונות ורגשות ועוד כמה כוחות, הרי שחז"ל מגלים המשך »
דע את מנוחתך מנוחת הנפש היא ענין נצרך לבנין כל נפש האדם. בדורנו אנו, כל צורת החיים הם בצורה של היפך חיי מנוחה. סדרה זו באה לקרב את בני הדור האחרון לפחות המשך »
דע את משפחתך סדרה זו דנה בסוגיה של “אעשה לו עזר כנגדו” מנקודת הסתכלות פנימית של דברי חז”ל. לפני שהאדם נכנס לתוך מערכת של נישואים עליו לברר תחילה לשם מה המשך »
דע את עמך שלשה אהבות הן: אהבת הבורא, אהבת התורה, ואהבת ישראל, כידוע. ומזה נלמד שאהבת ישראל אינה דבר לעצמו, אלא מקושר הוא לאהבת הבורא ית' ואהבת התורה המשך »
דע את רעך אהבת הבורא, אהבת התורה, ואהבת ישראל, הם דרכים להגיע לאחדות עם הבורא- סדרה חדשה מחודש אייר תשע"ח המשך »
דע את שמחתך כל עבודת האדם בכללות צריכה להיות בשמחה, ובהעדר השמחה באו הקללות שבפרשת כי תבא כלשון הפסוק: "תחת אשר לא עבדת את ה' אלקיך בשמחה ובטוב לבב". המשך »
שמחתך בפורים כל עבודת האדם בכללות צריכה להיות בשמחה, ובהעדר השמחה באו הקללות שבפרשת כי תבא כלשון הפסוק: "תחת אשר לא עבדת את ה' אלקיך בשמחה ובטוב לבב". המשך »